Paroli Strategie

Een van de systemen welke je kunt gebruiken voor het blackjack spel is het Paroli systeem. Het is een systeem en strategie welke veel weg heeft an de Parlay techniek. Het is mooi en goed om te ontdekken hoe deze werkt om hem vervolgens in jouw voordeel toe te passen. Het is een systeem wat niet complex of moeilijk is. Je kunt het eigenlijk direct gaan toepassen. We leggen je zo uit hoe de Paroli techniek werkt. Ook laten we je zien waar je hem kunt toepassen en geven we je natuurlijk ook een voorbeeld om het helemaal duidelijk te maken. Het is een top systeem in onze ogen, omdat het een progressief positief systeem is. Je zet dus meer in wanneer je wint. Laten we je snel meer vertellen. 

Hoe werkt het Paroli systeem?

De werking is heel gemakkelijk. Iedere keer wanneer je een ronde wint dan zet je de volgende ronde het dubbele in. Je doet dit tot je het aantal ronden winst hebt behaald, wat je jezelf vooraf ten doel hebt gesteld. Het is heerlijk en goed om zo meerdere ronden te spelen. De Paroli strategie is dus niet moeilijk en kun je snel toepassen. We zullen je zo een voorbeeld geven hoe het werkt. Wanneer je een ronde verliest dan begin je trouwens weeer bij de basis inzet. 

Een voorbeeld van de Paroli strategie 

Met een voorbeeld wordt alles vaak veel duidelijker. In dit voorbeeld is de basisinzet 25 euro en willen we minimaal drie ronden winnen. 

  1. De eerste ronde zet je 25 euro in. Je wint! Yes! 
  2. De tweede ronde zet je nu het dubbele. Je zet 50 euro in en wint wederom! Heerlijk! 
  3. De derde ronde wordt het bedrag wederom verdubbelt en speel je met 100 euro. Je wint weer!
    Je hebt nu drie ronden gewonnen en neemt de winst. De volgende ronde start je weer met de basis inzet. 
  4. De vierde (of eerste) ronde zet je 25 euro in. Je wint. 
  5. De vijfde ronde zet je 50 euro in. Je verliest.
    Nu start je weer met de basis inzet. 
  6. De zesde ronde start je dus weer met 25 euro. 

Je ziet al, hoe gemakkelijk het systeem werkt. 

De Martingale strategie

We kunnen het niet nalaten om ook nog even een verwijzing te maken naar de Martingale strategie. Dit systeem werkt precies andersom en hier verdubbel je de inzet ieder keer wanneer je een ronde verliest. Je doet dit net zo lang tot je weer wint. Het is een systeem waarbij het risico van je inzet steeds groter wordt. De Paroli techniek beperkt het risico van je inzet en verhoogd je kansen op winst wanneer je iedere keer een ronde wint. 

Gewoon beginnen! 

Het is goed om gewoon te starten met dit systeem om te ontdekken wat er mogelijk is. Je kunt ook starten met het gratis oefengeld in een online casino om zo meerdere ronden te spelen. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij meer kunt winnen met dit systeem bij het blackjack spel. 

 

X